Stuur Ikwilschuim.nl een whatsapp bericht
Selecteer een pagina

Wat we nodig hebben voor jouw schuimparty?

Je hebt je schuimmachine bij ons geboekt. Nu is het aftellen geblazen… maar wacht even.
Wat moet je eigenlijk regelen? Hieronder zie je wat we nodig hebben van jullie. Zorg ervoor, dat deze zaken klaarliggen voordat wij er zijn.

Heb je vragen? Laat het gewoon weten. Oplossingen zijn er altijd!

Gaat het om een examenstunt? In deze periode rijden we van school naar school, en hebben we vaak een strakke planning. Dat geldt zéker voor de laatste donderdag en vrijdag voor de meivakantie. Hier is het zéker van belang dat alles op tijd klaar ligt.
Als wij dan zelf op zoek moeten gaan naar onderstaande punten, kan niet worden gegarandeerd dat we op het afgesproken tijdstip kunnen beginnen. De eindtijd zal ongewijzigd blijven.

Benodigdheden bij de schuimmachines

Wateraansluiting binnen 20 meter

Voor de wateraanvoer hebben we een (buiten)kraan nodig. Let op: dit moet een kraan zijn met schroefdraad aan de buitenkant (3/4 duims). Zie foto’s hierboven.

Wij hebben zelf Gardena kraankoppelingen, die we hier op kunnen schroeven. Deze kraankoppeling zie je op de middelste foto.

Een kraan met een gladde uitloop werkt dus niet!

Is de afstand van de kraanaansluiting tot de plek waar jij de schuimmachine wilt plaatsen verder dan 20 meter, dan zul je zelf een tuinslang moeten neerleggen.

Let op dat er voldoende waterdruk is! Een emmer van 10 liter moet je kunnen vullen binnen 30 a 35 seconden. Lukt dit niet? Dan is er een tweede wateraansluiting nodig!

Stroomaansluiting binnen 20 meter

We werken met grote, professionele schuimmachines welke altijd een eigen stroomgroep nodig hebben.

Zorg daarom voor een verlengsnoer of een haspel binnen 20 meter van de plek waar de schuimmachine komt te staan.

Heb je meerdere schuimmachines gehuurd? Elke schuimmachine heeft zijn eigen stroompunt nodig. Je kan nooit 2 schuimmachines op hetzelfde stopcontact aansluiten.

Heb je springkussens, opblaasboardings of andere dingen gehuurd? Zorg dan ook dat die hun eigen stroompunt krijgen. Teveel apparaten op dezelfde stroomgroep zorgt voor overbelasting. De kans is dan groot, dat na een aantal minuten de stroom uitvalt. En wie gaat dat probleem dan oplossen? Wij in elk geval niet, want wij kennen het stroomverdelingsplan niet.

 

Ik denk dat mij dit niet lukt.

Lukt het verzorgen van water en stroom niet? Geen nood. Overleg dit tijdig met ons, zodat wij kunnen meedenken in oplossingen.
Voor zowel water als stroom zijn er oplossingen te bedenken.

Zolang vooraf maar duidelijk is waar we aan toe zijn, komt alles goed!

Adres

Drive-in Show Experience
Tsjillen 26
9047 KE Minnertsga

Bellen

06 41 539 404
0518 85 0122

E-mail

contact@ikwilschuim.nl